2015. október 30., péntek

Kirándulás a Diamond Headhez: kiegészítés

Tegnapról még kimaradt pár kép, amit szerintem még érdemes megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy szigorúan csak az eredeti rész megtekintése után szabad ezeket a képeket megnézni! :)



Túra közben, volt egy hasonló nézőpontból készült kép a tegnapi posztban is. A különbség csak annyi, hogy ez mobillal készült, azért más az ég kékje.


A világítótorony, kissé kékebben.


Még egy kép, mert miért is ne?


A burger, amiről tegnap már ódákat zengtem. Érdekes, mert fényképen sokkal kisebbnek tűnik. De nem voltunk éhesek utána. Milyen kár, hogy a baconről immáron 100%-osan bebizonyosodott, hogy növeli a rák kialakulásának kockázatát.


Nyami-hami.


Azt is említettem már, hogy a legtöbb sütödében nem árulnak sört, viszont lehet ott inni hozottat (meg is mondta nagyon kedvesen a hamburgerezde tulaja, hogy merre van a legközelebbi bolt). És annyira figyelmesek, hogy sörnyitókat is kihelyeznek. Hogy mennyire gyakori jelenség ez, azt az is bizonyítja, miszerint azóta a helyi, hawaii gyorsétteremláncban is észrevettük a kiírást a hozott sör fogyasztásának lehetőségéről.

(Azért nem járunk olyan gyakran gyorskajákat zabálni, mint azt a posztokból le lehet vonni. De kétségtelen: az otthoni évente egyszer alkalom helyett akár már havi egyszer is bejutok egy ilyen vendéglátóipari-egységbe. Viszont ha már egyszer elmegyünk, akkor igyekszünk helyi, családiasabb jellegű gyorséttermekbe menni.)

4 megjegyzés :

  1. Nagyon helyes, legyen családias! Ezt a sörnyitós módszert megosztom hátha itthon is bevezetik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Terjesszük a módszert, hogy mire hazaérek, otthon is bevett szokás legyen :)

      Törlés
  2. Jöhet az első novemberi poszt is - ugyan még itt is szép napos idő van (remélem, még sokáig az is lesz!), de most éppen -2 fok van, és nappal se megy 13-14 fok fölé a hőmérséklet... Küldjetek egy kis nyarat nekünk is! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint hazaértem a munkából, aktiválom magam. Úgyis le vagyok maradva még mindig több, mint egy hónappal a túrákat illetően :)

      Törlés