2016. június 27., hétfő

Nándi hazatért

Itteni idő szerint június 23-a este 10:58 óta köztünk van. A kórházból tegnap délután jöttünk haza, de a környezetváltozás kissé megviselte. Most van az első nyugodtabb pár óra, így most van rá időm, hogy a blog keretein belül is bejelentsem megérkeztét. Hajrá Nándi, sok sikert az életben!

Képet nem teszek fel róla, nehogy 30 év múlva a világ legsikeresebb embereként azon kelljen problémáznia, hogy az egész világ megtekintheti pelenkában a neten. (Persze, ha valaki kér, annak szívesen küldünk fotót róla privátban, csak kérjük, hogy ne közölje a nagyvilággal. Köszönjük.)

U.i.: bár most két hét szabadságot kaptam ennek örömére, még nem tudom, mennyi időm-energiám lesz az egynapos kirándulást bemutató posztom második részére. Azért igyekszem még a hónapban befejezni. :)

6 megjegyzés :

  1. Jó egészséget kívánunk Mindannyiótoknak!
    Nándi amerikai állampolgár is, ami azért nem rossz ajánlólevél a jövőjét illetően. :))
    Kívánjuk, hogy mindig legyetek nagyon boldogok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Ugye, ugyanabban a kórházban született, mint a gyümölcsről elnevezett elnök úr? :))

      Törlés
    2. Köszönjük szépen! Reméljük tud élni a lehetőséggel, pl. itteni elnök válna belőle, és akkor ez a kórház már két ilyen fontos ember napvilágra jövetelében játszana alapvető fontosságú szerepet. :) (Szóval igen, Obi is ezen intézmény falai között látta meg a napvilágot. Egyébként abszolút csillagos ötöst érdemel a hely, a benne dolgozók rendkívül kedvesek, végtelenül segítőkészek és kompetensek. Még a kórházi ebéd sem volt olyan rossz!

      Törlés
    3. Hogy vagytok, fiatalok? Már lassan kéthetes (vagy külön a jó? x)) a legújabb poszt, és Hawaii messze van. A legjobbakat mindannyiótoknak!

      Törlés
    4. Köszönjük kérdésed, remekül vagyunk csak kissé hosszúak az éjszakák! :) Holnap egy poszttal is jelenetkezem, ma már túl fáradt vagyok hozzá.

      Törlés